Kipcurry II

Kipcurry II

Kipcurry II

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kip
3 uien
3 geperste teentjes knoflook
2 rode Spaanse pepers in reepjes
2 cm geraspte gemberwortel
2 eetlepels massala of ander kerriepoeder
enkele salambladeren

Bereiden

Verdeel de kip in stukken en braad die langzaam met de fijngesneden uien,
knoflook, gember en de pepers aan.
Voeg er voorzichtig de kerrie bij (die mag niet ‘verschroeien)‘.
Giet, als alles goed ruikt, langzaam een paar kopjes water met zout of
bouillon in de pan en voeg de salambladeren toe.
Naarmate de kip langer pruttelt, wordt het gerecht lekkerder.
U kunt de curry desgewenst binden met santen of aardappelen.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus